Kommende arrangement

Her vil vi i løbet af året gøre opmærksom på forskellige arrangementer, der finder sted og har fundet sted i Kgs. Enghave Lokalhistoriske Arkiv.


Foredrag ved Morten Madøre 

Mandag 20. januar 2020 kl. 19:00 på Karens Minde store loftrum. 

Morten (Madøre) Andersen i sin pølsevogn. (foto Jan Arnt 2016)

KELA har været heldig, da vi har fået en af Sydhavnens mest karismatiske Sydhavnerne til at fortælle om sin opvækst i bydelen og om livet omkring hans pølsevogn på Anker Jørgensens Plads. 

Morten Madøre er døbt Morten Andersen, da hans far hed Bjørn Andersen. Mortens far, Bjørn Andersen, var iøvrigt den første leder af Danmarks rockerbande ”De vilde Engle”. Og Mortens onkel er sangeren ”Lille Palle”, som mange endnu kan huske – blandt andet for sangen ”Hængepilen”.

Morten Madøre gik på Ellebjerg skole, hvor han ikke var skolen mest artige dreng, og han har mindst boet 7-8 forskellige steder i Sydhavnen. De sidste mange år har han været bydelens Pølsemand, ham alle kender og ham der kender kunderne og Sydhavnen som sin egen bukselomme. 

Det er om alt det Sydhavnens Morten Madøre vil fortælle om den 20. januar oppe i det store loftrum på Karens Minde.

Gratis for medlemmer af KELA. 
For ikke medlemmer kr. 20.- , som kan betales ved indgangen. 

Morten Madøre elsker sin hotdoghue, som han tager på ved festlige lejligheder.  Ved siden af Morten står Jan Arnt, som blandt andet tidligere har skrevet et par artikler om Morten, ligesom de sammen har medvirket i en podcast om Sydhavnen.   

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Spred kendskabet til Kgs. Enghave Lokalhistoriske Arkiv