KELA

Kongens Enghave Lokalhistoriske Arkiv har eksisteret siden februar 1986, og har siden da indsamlet og arkiveret historisk materiale om Bydelen.

Vore vedtægter, oplysninger om bestyrelse, og referater af de seneste års generalforsamlinger kan du læse ved at klikke i menuen til ovenfor.

Medlemskab:

Kontingent: 150 kroner pr. år for enkeltmedlemmer for 2018 – og 200 kroner for institutioner.

Du kan indmelde dig ved at betale 150 kroner til vores konto reg. nr. 5371, konto nr. 0242951, Arbejdernes Landsbank.

Husk at oplyse navn, adresse og email-adresse, ellers kan vi ikke se, at indbetalingen er fra dig, og vi kan ikke sende dig meddelelser om arrangementer.

Kontingentet skal fornys hvert år pr. 1. februar, hvis du vil fortsætte med at modtage vore meddelelser.

Share on Google+