KELA

Kongens Enghave Lokalhistoriske Arkiv har eksisteret siden februar 1986, og har siden da indsamlet og arkiveret historisk materiale om Bydelen.

Vore vedtægter, oplysninger om bestyrelse, og referater af de seneste års generalforsamlinger kan du læse ved at klikke i menuen til ovenfor.

Medlemskab:

Kontingent: 125 kroner pr. år for enkeltmedlemmer for 2015 – og 200 kroner for institutioner.

Du kan indmelde dig ved at betale 125 kroner til vores konto reg. nr. 5371, konto nr. 0242951, Arbejdernes Landsbank.

Husk at oplyse navn, adresse og email-adresse, ellers kan vi ikke se, at indbetalingen er fra dig, og vi kan ikke sende dig meddelelser om arrangementer.

Kontingentet skal fornys hvert år pr. 1. februar, hvis du vil fortsætte med at modtage vore meddelelser.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page