Indkaldelse

Indkaldelse til generalforsamling

Hermed indkaldes til generalforsamling i Kongens Enghave Lokalhistoriske Forening og Arkiv. Den finder sted mandag 12. april 2010 kl. 18.30 i foreningens lokale opgang A Karensminde, Wagnersvej 19, 2450 København SV.

Dagsorden ifølge vedtægterne:
1. Valg af dirigent og referent
2. Bestyrelsens beretning
3. Bestyrelsens regnskab
4. Indkomne Forslag.
5. Fastsættelse af det næste kalenderårs kontingent. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent.
6. Valg.
a. 2 medlemmer til bestyrelsen Finn Reidl og Rene Tranemose er på valg og er begge villige til genvalg.
b. 2 suppleanter til bestyrelsen. Jan Jacobsen foreslås genvalgt som 1. suppleant, og Finn Johannesen genvalgt som 2. suppleant.
c. 1 revisor. Jette Lemming er villig til genvalg.
d. 1 revisorsuppleant. Paul Erik Lind er villig til genvalg.
Inden generalforsamlingen vil der fra kl. 18.00 blive serveret snitter.
Jørgen Topp Lassen

Luk