Tonny’s Reception

2015-10-29_1548
Tonny Munnecke

Tonny Munnecke’s Reception

Tekst: Tonny Munnecke. Web: Søren Sol Meyer

Mandag d. 30 november var der reception på loftet af Karens Minde, årsagen var, at der var kommet en ny bog i handlen. En bog som handler om Sydhavnen i 1950–60.erne.
Bogen, som kan købes i Kgs. Enghave Lokalhistoriske Arkiv, handler om Tonny Munneckes opvækst og skolegang. Bogen hedder ”Dreng af tid og sted”.

Der var mødt mange mennesker op for, at få lejlighed til at se og høre, hvad der kunne fortælles om denne bog.
Efter en introduktion af Kgs. Enghave Lokalhistoriske Arkivs næstformand tog Tonny Munnecke ordet og takkede for den store interesse der havde været i anledningen af udgivelsen. Tonny Munnecke takkede også for den interesse som Kgs. Enghave Lokalhistoriske Arkiv havde vist bogen og for den støtte, som de også havde givet den.

Endvidere takkede Tonny Munnecke alle de mennesker fra Facebooksiden: ”Er du vokset op i Sydhavnen” i perioden fra 40’erne til 80.erne”.
Uden deres støtte, interesse og kommentarer, havde der ikke været en bog.

Der var bygget et bord op med mulighed for at købe bogen. Hen over bordet var der en skærm som viste billeder fra bogen. Der var stor interesse for at høre noget mere, om hvad bogen indeholdt.

Der var mødt mange mennesker op, som benyttede lejligheden til at få sig en sludder om gamle dage. Blandt gæsterne så man blandt andre, Allan Mylius Thomsen og Erik Willumsgaard, som begge arbejder med byens historie.

Det blev til et par timer i hyggelige menneskers samvær, hvor der blev talte om livet i Sydhavnen. Om det at vokse op, med oplevelsen af at bo i en landsby. En tryk opvækst, skærmet af den øvrige verden af havnen og de grønne områder, som omkransede bydelen. Der faldt mange ord om Ellebjerg skole og dens lærer. Der var mange, som kunne huske både det ene og det andet.


Billeder fra receptionen. Klik på billederne for stor størrelse.


Udbred kendskabet til Arkivet.