Kommende arrangement

Her vil vi i løbet af året gøre opmærksom på forskellige arrangementer, der finder sted i Kgs. Enghave Lokalhistoriske Arkiv.KELAs arrangementer indtil sommerferien:

OBS! ÆNDRING!
Generalforsamling 2022.

Tidligere er meldt ud, at generalforsamlingen holdes i maj, men da formanden og næstformanden stadig er syge, har bestyrelsen vedtaget at generalforsamlingen udsættes til september 2022. Når tiden nærmer sig, vil i få yderligere informationer.


OBS! Sommerfrokost
Vi må desværre meddele at 
sommerfrokosten er aflyst.

Onsdag 8. juni kl. 13.00 sejlforeningen Mellemfortet.

Som afslutning på foråret afholder vi vores traditionsrige sommerfrokost på Sejlklubvej, så nyde udsigten over vandet, mens vi spiser og hygger os.
Bemærk at vi IKKE holder sommerfrokosten i Sejlklubben SYD, som vi plejer, da vi har opdaget, at betjeningen og maden er lidt bedre på Mellemfortet.
Prisen pr. person er endnu ikke fastlagt, men i vil høre mere, når vi nærmer os datoen. Medlemmer kan tage en gæst med.

Sommerfrokosten Juni 2014.

Historiske dage i Øksnehallen.

Weekenden 26. og 27. marts i Øksnehallen, Vesterbro

https://youtu.be/pfwnSguh3dc
Historisk dage 26. og 27. marts. 2022

OBS!  Ændring af tekst og arrangement.
For dem der har interesse i historie, er der atter mulighed for at opleve mange former for event og formidling af historiske emner. På grund af sygdom må KELA desværre trække sig i år, men heldigvis står de øvrige lokalhistoriske Arkiver i København (SLAK) fortsat klar i vores fælles udstillings stand, hvor de glæder sig til at fortælle om København og de forskellige bydeles lokalhistorie. Se mere om historiske dage på link: https://historiskedage.dk/


7. marts kl. 18.30

Foredrag af Brian Lenz, SydhavnsCompagniet.

Mandag 7. marts kl. 18.30 i ”Det gl. Posthus”

Her vil lederen af SydhavnsCompagniet Brian Lenz fortælle om deres sociale arbejde i Sydhavnen og om Sydhavnen mere generelt.
Han vil også komme ind på problemerne på Anker Jørgensens Plads og om hvordan misbrugernes nye opholdsplads på Hørdumsgade fungerer… og heldigvis også flere succeshistorier.

Bemærk, at arrangementet er i det gamle posthus på hjørnet af Borgbjergsvej og Anker Jørgensens Plads. Bemærk også, at SydhavnsCompagniet har tilbudt at lave en lille gryderet som indledning til foredraget, hvorfor deltagerne både får samvær og en spændende fortælling om Sydhavnen samt kan se det gamle posthus og en lille gryderet… og alt sammen helt gratis.


Del dette indhold på Sociale medier.
OBS!

Generalforsamling 2022.

Tidligere er meldt ud, at generalforsamlingen holdes i maj, men da formanden og næstformanden stadig er syge, har bestyrelsen vedtaget at generalforsamlingen udsættes til september 2022. Når tiden nærmer sig, vil i få yderligere informationer.