KELA

Kongens Enghave Lokalhistoriske Arkiv har eksisteret siden februar 1986, og har siden da indsamlet og arkiveret historisk materiale om bydelen Kongens Enghave.

Vore vedtægter, oplysninger om bestyrelse, og referater af de seneste års generalforsamlinger kan du læse ved at klikke i menuen ovenfor.

Medlemskab:

Kontingent: 150 kroner pr. år for enkeltmedlemmer,
200 kroner for institutioner.

Du kan indmelde dig ved at betale 150 kroner til vores konto:
Arbejdernes Landsbank, Reg. nr. 5371, konto nr. 0242951.

Husk at oplyse fulde navn, adresse, email og tlf.-nr. så vi kan se, at indbetalingen er fra dig, og kan sende dig meddelelser om arrangementer m.m.

Kontingentet skal fornys hvert år senest 1. februar, hvis du vil fortsætte med at modtage vore Medlemsmail og meddelelser på Email.

Luk