Billeder


SET & SKET ved generalforsamlingen 2015

En generalforsamling er andet end bestyrelsens beretning, regnskab og vedtægter. Det er også hygge og gensyn med nogle, som man måske kun ser et par gange om året. Eva fra Nykøbing Falster kommer f.eks. hvert år, hvor hun så bor hos sin veninde og har et par hyggelige dage i sit elskede Sydhavn.

Også andre kom langvejs fra… og man mærkede tydeligt, at her er en anledning til hyggesnak og minder.

Så interesserede var de fremmødte, at da Finn Reidl skulle fortælle om Scandiagade og Frederiksholm Kirke, deltog man ivrigt i fortællingen. Man kan næsten sige, at det var fælles underholdning og gode grin som afslutning på en god aften, når vi lige ser bort fra Paul Eriks alt for lange tale.

I år havde formanden besluttet, at alle de, der til dagligt går og knokler, skulle have en flaske eller lidt chokolade som en tak for deres store arbejde for at Arkivet skal fungere. Nogle af disse kan ses på billederne nedenunder.

DSC_7640-2
Nogle af Arkivets trofaste støtter. Fra venstre ses Torben Liebst, Bjarne Weesch, Jan Arnt, Lone Wredstrøm, Bjarne Weyhe, Jørgen Topp Lassen (siddende), Lizzie Christensen, Elin Olsen, Hubert Sandstrøm (bag Elin), Henning Vig Lund, Finn Johannesen, Jørgen Bøcher og Ester Rasmussen
2015-04-13 19.03.33
Torben Liebst med sin berømte røde pen, Finn Reidl, Jørgen Topp Lassen, Jan Arnt og Lone F. Wredstrøm.
2015-04-13 19.08.01
Formanden Jørgen i gang med bestyrelsens beretning
2015-04-13 19.08.28
Formanden fortsatte. For Arkivet har haft særdeles flittige medlemmer i det forgangne år.
2015-7
Lone Fuchs Wredstrøm, Lizzie Christensen og Hubert Sandstrøm fik gaver for fornem indsats.
2015-8
Bagest Ester Rasmussen, Jørgen Bøcher og Elin Olsen, der også blev begavet for deres store indsats.
2015-1
Efter generalforsamlingen fortalte Finn om Scandiagade og om foredragene i Frederiksholm kirke.
2015-12
Efter mødet udveksledes de seneste historier
2015-13
Fra venstre vores nye revisor Sørens Meyer (Søren Rød), vores nye suppleant Lise Schønberg Møller, bestyrelsesmedlem Hubert Sandstrøm og Lizzie Jensen.

Note:
I foreningen er der 2 med navnet Søren Meyer. Den ene bor i Solrød, og den anden i Rødovre. For at kende forskel kalder vi dem nogle gange for Søren Sol og Søren Rød.


Udbred kendskabet til Arkivet.